Home > HoSKen sportar > Hosken sportar

Hosken sportar ordnar olika sorters evenemang för att främja studerandenas hälsa och välbefinnande, som bl.a. olika typers motionspass och workshops med varierande teman om t.ex. kost eller rörlighet. Tidigare har vi ordnat evenemang som body weight training, yoga, löpskola, stretching och massageskola. Det bästa av allt- ALLA EVENEMANG ÄR GRATIS!

Verksamheten är riktad till alla, och vem som helst är välkommen att delta! Våra egna studerande på Arcada fungerar som instruktörer för alla pass och workshops, så ifall DU är intresserad av att dela med dig av din kunskap eller erfarenhet om hälsa och motion så kan du kontakta oss per email på sport@hosk.fi. Vi skriver gärna ut intyg för instruktörerna!

Hoppas vi ses på vårt nästa evenemang! 

Hosken sports arranges different kinds of events to promote students’ health and well-being, such as different types of exercise passes and workshops with different themes like diet or mobility. Earlier we have organized events such as body weight training, yoga, running school, stretching and massage school. Best of all- ALL EVENTS ARE FREE!

Hoskens sports is aimed to everyone, and anyone is welcome to attend! Our own students at Arcada work as instructors for every training and workshops, so if you are interested in sharing your knowledge or experience about health and fitness, please contact us by email at sport@hosk.fi. We can write out certificates for the instructors!

Hope to see you at our next event!

Dela det här: