Home > Föreningsnyheter > DU SOM TYCKER OM ATT JOBBA MED BARN PÅ ETT LITET HEMTREVLIGT DAGIS!

Vi anställer en lärare i småbarnapedagogik till Kilo svenska daghem. Vår Helena som skött om barnen på Lekis i över 20 år går i pension inkommande sommar och nu söker vi efter en person som kompletterar vårt team. Vi erbjuder dig en fast anställning och vi önskar att du kan börja jobba hos oss i augusti 2019. Kilo svenska daghem erbjuder heldagsvård för barn i åldern 2-6 år i en hemtrevlig miljö. Lekis har en barngrupp med ca 20 barn och vi håller öppet alla vardagar kl. 7:30-16:30. Barnen kan vara i Lekis heldag eller halvdag. Ledord i vår verksamhet är trygghet, hänsyn och leklust. Vi värnar om vår miljö och vi vistas mycket utomhus med barnen. Vi sysslar också med musik och rörelse. Eftersom vi har många barn från tvåspråkiga familjer lägger vi stor vikt vid det svenska språket. För mer information besök http://www.kilolekskola.fi .

Kontakta vår föreståndare Carina Björklöf för närmare information. Du når Carina på 045-208 1708 och personalen@kilolekskola.fi. Vi tar gärna emot din ansökan via e-post. Om du vill skicka den per post är vår adress Brinkängsvägen 4, 02710 Esbo. Vi önskar få din ansökan senast 31.3.2019.


Dela det här: