Home > Föreningsnyheter > TaSO ry:n syyskokous

Yhdistyksen syyskokouksessa päätetään v. 2020 toiminnan tärkeistä linjauksista, käydään läpi kuluneen vuoden onnistumista ja ajankohtaisia asioita ja mielenkiintoisimpana kaikesta – valitaan yhdistykselle uusi hallitus ja puheenjohtajisto seuraavan vuoden toimintaa toteuttamaan.

Tule tapaamaan muita yhdistystoiminnasta kiinnostuneita sosiaalialan opiskelijoita ja verkostoidu vaikka valmiiksi lauantain TaSO-päiviä varten! Tarjolla kokouksessa on pientä purtavaa.

Mahdollistaaksemme pitkänmatkalaisten osallistumisen kokoukseen, tarjoamme ilmaisen majoituksen pe-la yölle neljän hengen Omena-hotellihuoneissa. Tarjous koskee vain pääkaupunkiseudun ulkopuolelta (Helsinki, Espoo, Vantaa) tulevia kokousosallistujia ja huoneita on varattu 20:lle ensimmäiselle. Majoitus ei sisällä aamiaista. Majoitustarpeesta ilmoitetaan kokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittauduthan etukäteen kokoukseen, että osaamme varata oikean määrän tarjoiltavaa. Voit kuitenkin saapua paikalle, vaikka ilmoittautuminen olisikin unohtunut.

Ilmoittautumiseen -> https://forms.gle/hgDh6gCst9hQH5s77

Syyskokouksen Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/443389402929295/

Dela det här: