Home > Föreningsnyheter > Företagsbyn söker ny handledare

Företagsbyn som utvecklades år 2010 erbjuder sjätte- och niondeklassare inspirerande erfarenheter av ekonomi, arbetsliv och samhälle. Företagsbyn består av utbildning för lärare, läromedel och en dag i en aktiv lärandemiljö. I Företagsbyn får elever från sjätte och nionde klasserna själv pröva på hur man leder ett internationellt exportföretag eller hur man tjänar och använder egen lön.

Ny söker vi ansvariga handledare! I Företagsbyn arbetar närmare 100 deltidsanställda ansvariga handledare över hela landet. Våra ansvariga handledare har en viktig roll i hur sjätte- och niondeklassarnas dag i Företagsbyn lyckas. Företagsbyn är en del av Ekonomi och Ungdom TAT.

Blev du intresserad? Läs arbetsplatsannons och skicka CV och ansökan som pdf-bilagor före 24.11.

Dela det här: