Home > Föreningsnyheter > Ledare för öppna daghemmet tallen

Vi söker nu en ny LEDARE FÖR ÖPPNA DAGHEMMET TALLEN med start i januari 2020. Till arbetsuppgifterna hör att ansvara för caféverksamheten på Tallen – inhandlande av tilltugg, kaffekokande, städning, lägga fram leksaker etc. Du får även vara med och planera verksamheten tillsammans med styrelsen (Föreningen Folkhälsan på Drumsö r.f.). Anställningen är tillsvidare och arbetet sker måndag,tisdag– och fredagförmiddagar (kl 9-13) i ungdomsgårdens utrymmen på Drumsö. Till arbetet tillkommer planeringsarbete samt inköp av varor för caféet. Arbetsmängden är ca 16 h / vecka.

Skicka in din ansökan med löneanspråk till tallenpadrumso@gmail.com. För mer information kontakta styrelsemedlem Charlotta Lindén per telefon +358 50 375 9465 eller på Facebook eller någon annan i styrelsen för 2020: Annette Granberg Jennica Martelin Andrea Fuentes

Dela det här: