Home > Föreningsnyheter > HoSK merch!


Räcker inte halaren som studieminne? Skulle du vilja ha något mer städat som man kan använda på fritiden även då du gått ut skolan? Det är spännande tider vi lever i gott folk, för nu släpper Hosken sitt alldeles egna merch! På adressen https://reddyshop.co/hosk/ finns ett utbud av olika produkter med Hoskens logo! Det lönar sig att följa måttguiderna som finns på hemsidan, och ett annat tips är att beställa tillsammans med en kompis så att ni delar på postavgiften!

Isn’t your overall quite enough as a memory from your time as a student? Would you like to have something more ”clean” to wear or use in your free time even after you’ve graduated? It is an exciting time to be alive, because now Hosken has its own merch! On https://reddyshop.co/hosk/ you’ll find products with the HoSK logo! We recommend that you follow the measurement guide found on the website, and to get shipping cheaper you can order your stuff togheter with a friend!

Dela det här: