Home > Föreningsnyheter > HOSK LXIV ÅRSFEST STÄLLS IN

HOSK LXIV ÅRSFEST STÄLLS IN

Bästa årsfestgäster, det är med sorg i hjärtat som vi på så här kort varsel ställer in vår 64:e årsfest. Det går inte att beskriva hur ledsna vi är över detta, då vi är mycket medvetna om de problem som detta orsakar.

Orsaken till att vi ännu igår var beredda att hålla årsfesten är att vi noggrannt hade övervägt för- och nackdelarna med att hålla årsfesten, samt att vi gjorde allt i vår makt för att förhindra eventuell smittospridning i samband med årsfesten. Detta kan ni ännu läsa om i våra tidigare inlägg. 

Orsaken till att årsfesten ställs in samma dag som den skulle hållas är att vi av myndigheterna personligen har blivit rådda att inte hålla årsfesten idag. Igen en gång, vi är så otroligt ledsna. Alla som betalat för årsfesten kommer att få pengarna tillbaka.

Vi återkommer med mera info om fortsättningen i ett mindre kaotiskt skede. Tills dess, ta hand om er själva och varandra. 💚

Dela det här: