Home > Föreningsnyheter > GRILLCHILL

NU ÄR VI HÄR IGEN!! Gulis, gamyl eller alumn, välkomna på Hoskens och Commedias första evenemang för läsåret! Grill&Chill är här igen och innebär att vi träffas, chillar och grillar. Det kommer bjudas på gratis korv till de 50 första som kommer. Styrelserna kommer vara på plats och sälja halarmärken och sångböcker (OBS! Vi tar endast emot KORTBETALNING!).

VAD? Grill&Chill
VAR? Romgatans innergård
FÖR VEM? Allihopa
NÄR? 28.8 kl. 17-22
PRIS? Gratis!!!

OBS! Vi kommer att följa restriktionerna angående förhindrande av Coronavirussmitta (Institutet för Hälsa och Välfärd & undervisnings- och kulturministeriets anvisningar) och vi önskar det samma från alla deltagaren. Detta innebär att de som visar någon slags symtom önskas stanna hemma, för att undvika smittospridning. Vi kommer även tänka på säkerhetsavståndet och vi kommer ha käsidesi på plats man får använda (ta dock med egen om ni har).

Dela det här: