Home > Föreningsnyheter > Open Office & Halare

Hej alla! Nu på onsdag den 9.9 håller vi vår första Open Office kl. 11-13. Ni hittar oss i Cor-huset på nedre våningen, och vid fint väder sitter vi utomhus vid Cor-huset! Vid officen kan du t.ex. köpa halarmärken eller sångböcker, OCH nu på onsdag och de kommande Open Office-tillfällena framöver (varje onsdag kl. 11-13) kan ni även komma och prova ut vilken storlek på era halare ni vill ha, yay!! Som vanligt så tänker vi på att hålla avstånd, ha en god handhygien, och om man är sjuk så stannar man hemma! Vi kommer eventuellt att ordna flera tillfällen utöver våra Open Office-tider för att pröva halare, men vi meddelar mera om det om det blir aktuellt. Vi ses!

🙂

Hello everyone! On Wednesday the 9th of September at 11am-1pm we will have our first Open Office for this semester! You’ll find us at Cor-huset on the bottom floor, or outside Cor-huset if the weather is nice. At our office you can buy overall patches or songbooks for example, AND starting this Wednesday you can also try out what overall size you need to buy your very own HoSK overall! Yay!! As usual, please remember to keep an appropriate distance to other people, wash and sanitize your hands properly and stay at home if you feel sick. You’ll be able to try on the overalls on Wednesdays when our Office is open, and if needed we’ll arrange other opportunities as well! See you there

🙂
Dela det här: