Home > Föreningsnyheter > OPEN OFFICE

Hej på er! Som det nämndes igår så håller vi tills vidare tyvärr ingen ”vanlig” Open Office på onsdagar 11-13. Vi svarar som vanligt på alla typer av frågor på våra some-kanaler! MEN, om man vill köpa ex. halarmärken eller sångböcker eller på annat sätt har ärenden som behöver skötas via Officen så finns det styrelsemedlemmar som dejourerar under våra vanliga Open Office-tider, och genom att kontakta oss kan vi med mycker kort varsel på onsdagar kl. 11-13 ta oss till Cor-huset för att hjälpa er med det ni behöver! 😊🙌🏻 Vid frågor, tveka inte att ta kontakt!  Tack för er förståelse! 

//

Hi everyone! Unfortunately there will be no regular Open Office for an uncertain amount of time due to the Covid-situation. We will answer your questions via our social media platforms! BUT, if you want to buy overall patches or songbooks or if you have other stuff that you simply need to visit the Office to get done, there are board members that can meet you at the Cor-house with very short notice on Wednesdays at 11-13! 😊🙌🏻 If you have questions, please don’t hesitate to contact us! Thank you for understanding. 

Dela det här: